Емилия, бившата певица от Пайнер, не вярва, че Денис Теофиков

...
Емилия, бившата певица от Пайнер, не вярва, че Денис Теофиков
Коментари Харесай

Емилия и до днес не вярва, че Денис Теофиков се е самоубил

Емилия, някогашната певица от Пайнер, не има вяра, че Денис Теофиков е направил самоубийство. Тя показва мнението съвсем две години след трагичната гибел на младия реализатор, който умря на 21 години. Въпреки че постоянно се е въздържала да разяснява тематиката, с цел да избегне спекулации, защото го е познавала добре, Емилия не може и не желае да повярва, че " това младо, надарено момче " е имало желание да се елементарни с живота.

 

Денис Теофиков умира на 24 октомври 2021 година след рухване от седмия етаж на блок. На погребението му на 29 октомври на Централните софийски гробища идват доста близки хора, сътрудници и почитатели, с цел да му кажат последно довиждане. Множеството го изпрати в последния му път, само че седмици по-късно не престават спекулациите към трагичния случай. Много от неговите фенове не престават да не имат вяра във версията, че Денис се е самоубил. Също и Емилия не може да одобри това като опция.

 

" Познавах Денис, прекарахме доста време дружно заради работата. Той обичаше музиката, живота, всичко, което му се случваше. Беше безпределно благополучен и не ми е правилно, че толкоз младо и хубаво момче може да... даже не желая да допускам ", показа Емилия наскоро в предаването " Събота вечер " по Българска национална телевизия. Тя акцентира, че не е била на мястото на случая и не може да знае истината. Затова не желае да прави догатки. Единственото, което тя знае сигурно, е че е изгубен огромен гений. " Той щеше да бъде една от огромните звезди освен в България, само че и зад граница. Пееше разнообразни музикални жанрове ", съобщи Емилия с убеденост. Тя е щастлива, че има няколко сполучливи дуета с Денис, като хората не престават да му разпознават гласа и не престават да го слушат.

 

Съществува версия, че Денис е бил бутнат от балкона след свада с другари. Въпреки това, съгласно осведомени източници, той е скочил самичък, само че не за самоубийство, а тъй като бил под въздействието на мощна наркотична субстанция. Семейството на Теофиков отхвърля да организира аутопсия, което способства за запазването на мистерията към случая и до през днешния ден.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Емилия Денис Теофиков самоубийство мистерия Пайнер
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР