Емили Тротинетката отново опита да си отнеме живота, този път,

...
Емили Тротинетката отново опита да си отнеме живота, този път,
Коментари Харесай

Нов опит за самоубийство: Емили Тротинетката легна на релсите и…

Емили Тротинетката още веднъж опита да си отнеме живота, този път, лягайки непосредствено на жп релсите в морската ни столица Варна. Това излиза наяве неотдавна от самата нея, а признанието й за следващ път изуми мнозина.

Трансблондинката, която неотдавна лежа в ареста, разкрива, че е желала да постави завършек на тъгите си. „ Не мога повече да пребивавам по този начин! Само рева и пострадвам. Всички мои приятелки лесбийки ме изоставиха. А аз нуждая се от обич и милувки! “, споделя Емили.

И прибавя, че опитът й се самоубийство бил предотвратен от локални железничари, които я видели да лежи на линията и незабавно повикали кола за спешна помощ и полиция. Пред униформените любимата на някогашния културист от „ Фермата “ Тихомир-Мелиса Рангелов се наложило да дава пояснения по какъв начин се е озовала там и дали е било по лично предпочитание. С колата за спешна помощ дошъл и психолог, който също провел сказка с смутеното трансмомиче.

През последната година Емили неведнъж е споделяла, че е била наранена от приятелки, а пристъпите на меланхолия я карали да се замисля по какъв начин да напусне този свят. На няколко пъти даже обмисляла дали да се хвърли под автомобил на оживена пътна артерия или да легне под колелата на влака.

„ Бях толкоз обезверена, че желаех влакът да ми отреже главата “, разкри още преди няколко месеца Емили.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР