Емили с тротинетката, както стана известна в социалните мрежи, остава

...
Емили с тротинетката, както стана известна в социалните мрежи, остава
Коментари Харесай

Емили с тротинетката я продава, ще кара мотор

Емили с тротинетката, както стана известна в обществените мрежи, остава единствено Емили. Трансмомичето е решило да се раздели с транспортното си средство, донесло й същински възторг в интернет. За това заяви приятелят й Тихомир във Facebook. 

" От Днес ( 30.Август.2022 ) публично завършвам с карането на тротинетка по автомагистралите, околовръстното и огромни столични булеварди! Тоест към този момент няма да карам тротинетка, тъй като очевидно в България и в доста страни е проблем да имаш мощна електрическа тротинетка! ", написа тя.

Емили показа, че е взела това решение откакто е била привикана в КАТ за следващ път. Трансдамата съобщи, че е била санкционирана три пъти и дефинитивно ще се раздели с тротинетката си. 

" Извинявам се откровено на всички хора, които са били възмутени и обезпокоени от моите действия с тротинетката! Много извинявайте за простотиите, които правих на пътя! ", написа още тя.

Трансмомичето съобщи, че няма да се откаже от рисковото шофиране и другия месец се записва на курсове за мотор - категория A2. 

" На пролет към този момент ще се придвижваме с прекрасен пистов мотор ", съобщи тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР