Емили Ратайковски, която е една от най-горещите дами на планетата,

...
Емили Ратайковски, която е една от най-горещите дами на планетата,
Коментари Харесай

Емили Ратайковски проговори за изневерите на бившия си

Емили Ратайковски, която е една от най-горещите дами на планетата, най-сетне проговори за скандалната си разлъка с обичания си Себастиан, от който има и едногодишен наследник.

Колкото и да е мъчно да повярваме, че мъж, който има щастието да бъде брачен партньор на секси моделката, е кадърен да ѝ изневери, по всичко проличава, че това в действителност се е случило. При това не един път. Емили приключи 4-годишния си брак със Себастиан преди няколко месеца и подаде молба за бракоразвод през септември, само че до през днешния ден не обелваше и дума за раздялата. Нито отхвърляше, нито потвърждаваше информацията.

В момента Ратайковски признава, че изпитва по едно и също време яд и горест и че минава тежко през развода. Тя също по този начин споделя, че прави опит да продължи напред и даже към този момент е излизала на няколко срещи, само че по този начин и не издава с кого. Емили не разяснява обществено слуховете, че повода за раздялата са систематични изневери от страна на Себастиан, само че по-наблюдателните ѝ почитатели означиха, че тя само е харесала коментар в Туитър, който гласи: " Не мога да допускам, че този непрокопсаник изневери на Емили ". А това деяние е безгласно удостоверение, че измяна в действителност е имало.



През последните седмици в медиите се носи слухът, че Ратайковски е почнала връзка с Брад Пит, само че тя по този начин и не споделя дали той е мъжът, спечелил вниманието ѝ. Но макар че измяната е тежко, Емили е настроена позитивно за бъдещето.

" Минавам през всички вероятни страсти. Изпитвам яд. Разочарование, горест. Вълнувам се, изпитвам и наслада. Всеки ден е друг. Но се веселя, че минавам през всички тези страсти, тъй като това значи, че един ден ще бъда добре. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР