Емили: Нямам книжка, но познавам знаците Никога не се шмугам

...
Емили: Нямам книжка, но познавам знаците Никога не се шмугам
Коментари Харесай

Трансмомичето с тротинетката със 120 км/ч по магистралата: Никога не се шмугам между две коли

Емили: Нямам брошура, само че познавам знаците

" Никога не се шмугам сред две коли, които вървят една до друга, в никакъв случай не се шмугам сред камиони, не задминавам по неправилен метод. Познавам пътните знаци, макар че нямам брошура. Спирам на светофари. ", сподели пред Би Ти Ви Емили Йорданова, транссексуално момиче. Тя бе снимана да лети по автомагистралата на тротинетка със 120 км/ч. Нарекоха я „ Камикадзето на пътя “. 

Всъщност тя не лети с тротинетка, а с електрически скутер, който притежава заедно с приятеля си Тихомир, прецизира Би Ти Ви. Емили споделя, че постоянно кара тротинетка – и по градските, и по извънградските автомагистрали у нас. Приятелят ѝ Тихомир също се придвижва със скутера.

" Обикновените тротинетки, които се взимат чартърен, подвигат до 25 км/ч и са лекички. Всъщност те тежат 10-15 кг най-вече и костват към 1000 лева, може да си я купи от всякъде. Тази тротинетка, която ние имаме, тя коства 8000 лева, тежи 60 кг и развива 125 км в час, като пробегът ѝ е 160 км, с едно зареждане може да се отива до Перник и да се връщаш без никакъв проблем. "

С тротинетката постоянно се движат и по огромните булеварди в столицата.  " Всички рухвания са регистрирани с ниски тротинетки, от нисък клас и то повече са младежи, които не знаят какво правят… съгласно мен трябва да се одобряват нови закони, тъй като това е бъдещето, нарастват цените на горивата, замърсяваме околната среда, бъдещето е това “, споделя Тихомир.

А Емили е безапелационна, че ще продължи да кара по автомагистралите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР