Емили Блънт е начело сред британските звезди, получаващи номинации за

...
Емили Блънт е начело сред британските звезди, получаващи номинации за
Коментари Харесай

Номинации за Оскар 2024: Килиън Мърфи, Кери Мълиган и Емили Блънт са начело сред британските и ирландски звезди, получаващи одобрение - но кои бяха изненадващите пренебрежения?

Емили Блънт е отпред измежду английските звезди, получаващи номинации за " Оскар " на тазгодишната гала по връчването на премиите Оскар

Опенхаймър и Барби се очакваше да оглавят листата с номинации.

Двата извънредно разнообразни кино лентата бяха обединени като Барбенхаймер от едновременното им излизане предишното лято и в този момент наподобява, че ще се борят един против различен за някои от най-големите награди на 96-ите награди на Академията на 10 март.

Опенхаймер - майсторският портрет на Кристофър Нолан на бащата на атомната бомба - се очакваше да бъде необятно отличен с номинации за най-хубав филм, режисьор, артист (Килиан Мърфи) и поддържащ артист (Робърт Дауни-младши), наред с други.

Острата като бръснач Барби на Грета Геруиг също би трябвало да влезе в листата за най-хубави фотоси, до момента в който Марго Роби наподобява е на позиция да влезе в класацията за най-добр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР