Емил Кошлуков разкри интересна случка от последните дни. Политикът разказа

...
Емил Кошлуков разкри интересна случка от последните дни. Политикът разказа
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Емил Кошлуков се превърна в навлек заради роден ключар, който....

Емил Кошлуков разкри забавна преживелица от последните дни. Политикът описа какво премеждие е било да си извади ключ при роден занаятчия и по какъв начин от клиент се е трансформирал в навлек. Ето и описа му:

" Преди години в Америка съм виждал машина за ключове. Седи в супермаркета, до количките, една транспарантна кутия с всякакви чаркове вътре. Пъхаш ключа в един процеп, тя прави бззз-бззз и изпод пада новият. Може чистак черен с картинки, може златен със сърчице, за 90 секунди вади препис, по $ бяха. Ако вземеш четири, петият е безвъзмезден и по този начин, разбирате ме. Постоянно можеш да си вадиш ключове, слагаш 10 кинта и тя си бръмчи, дори вътре едни ленти и устройства се движат, тракат, но не дават бира, другояче умерено става да си зяпаш през целия ден и да си сърбаш.

Тук отидох на ключар. Вътре вият едни злокобни устройства, все едно си на ортодонт, но по пет. Ключарят гледа строго, въздиша, дава ти час, щото не може ей по този начин, влезнал нашият и айде, вади ключ. Викам не може ли в този момент, той отново въздиша, сиреч аман от навлеци с искания, по-късно пуска банциг, фреза и ъглошлайф по едно и също време, и протяга ръка към една пила, но огромна пила, може да те наниже като пиле на нея. Всичко бучи, трещи и се подвига тънък дим. Викам недейте, да не Ви комплицирам графика, ще дойда различен път. И изфирясах. Пет кинта ми взе, на ниска цена се отървах. Щото и 10 да беше споделил, нямаше да посмея да гъкна. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР