Емил Коларов от Сдружението на заведенията иска отговор от Националния

...
Емил Коларов от Сдружението на заведенията иска отговор от Националния
Коментари Харесай

Емил Коларов: Щабът да каже откъде са заразените, да не обвиняват само заведенията

Емил Коларов от Сдружението на заведенията желае отговор от Националния действен щаб (НОЩ) да се каже от кое място се заразяват хората. От сектора са възмутени, че има акция против заведенията и нощните клубове.

"Всеки върви на всички места, доста е мъчно да се разбере къде тъкмо се е заразил някой и кои са контактните му лица ", означи Коларов.

Пред Нова ТВ той сподели, че се насажда мнение, че заведенията са разплодник на болести, което не е правилно, тъй като към този момент на никое място не се съблюдават ограниченията и не може да се "прехвърля виновността " на сектора единствено. Коларов акцентира, че туризма работят хиляди хора и всяка офанзива е риск за работните места.

Експерт: Ситуацията със стартирането на летния сезон не е окуражаваща

"Изключително доста хора са ангажирани. Със сигурност няма да има облага, какъв брой ще са загубите, ще разберем следващата година. Ние нямаме никакви политически цели, единствените ни цели са да пазиме задачите на сектора. Някой се пробва да трансферира увеличаващия се брой инфектирани на нас ", сподели той.

Емил Коларов разяснява, че не се знае още доколко мярката 60/40 е проработила за сектора.

"В момента, в който се подвигнаха инфектираните, само че не и процентът, в един миг излезнаха отговорни заведенията ", възмути се той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР