Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на икономиката. Роден е

...
Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на икономиката. Роден е
Коментари Харесай

Караниколов: Сега най-ценно ще бъде всеки работодател да запази работниците си здрави

Емил Караниколов  Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на стопанската система. Роден е на 3 юни 1980 година През 2001 година приключва право в, министър на стопанската система, съобщи в утринния блок на Нова телевизия, че в България има установени все още единствено четири случая, само че ограниченията са идентични с тези в други страни, в които има доста повече случая.

Караниколов съобщи, че също така, което се прави от страната, всеки един човек би трябвало да има грижа.

На въпрос дали и на други места би трябвало да бъдат затворени детски градини и ясли, той съобщи, че това е решение на всяка една община. „ Има разнообразни отзиви – някои споделят, че в детската градина има личен състав, а у дома е друго. Нека не сътворяваме суматоха “, изясни той.

Иначе министърът съобщи, че е нужно време, с цел да се сътвори организация. Думите му са във връзка напрежението, което се основава в Плевен като не се позволяват хора до болничното заведение.

Караниколов заяви още, че са подхванати ограничения, с цел да не останем без хранителни артикули, както и без лекарства.

Сега по думите му, най – скъпото за всички ще бъде да запазят служащите си здрави.

Доц. доктор Мангъров разкри: Най-вероятно всеки ще се болести с ковид

Дали ще се стигне до затваряне на градове, Емил Караниколов  Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на стопанската система. Роден е на 3 юни 1980 година През 2001 година приключва право в съобщи, че в случай че се стигне до взрив, може и това да стане.

На въпрос дали се взимат ограничения по министерствата, той попита в Нова телевизия какво може да се направи – единствено дезинфектанти и това е. „ Това е вирус “, сподели министърът.

"Най-страшният сюжет е да продължи разпространяването на ковид в целия свят ", съобщи Караниколов.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР