Емил Кабаиванов е кандидатът за кмет на Карлово на СДС

...
Емил Кабаиванов е кандидатът за кмет на Карлово на СДС
Коментари Харесай

Окончателно: ГЕРБ подкрепя Емил Кабаиванов за кмет в Карлово

Емил Кабаиванов е претендентът за кмет на Карлово на Съюз на демократичните сили и на ГЕРБ. Преди час това решение бе взето от Изпълнителната комисия на ГЕРБ, това съобщи ръководителя на синята партия Румен Христов откакто внесе в ЦИК документите за регистрация за локалните избори. Карлово е значим град за нас. Господин Кабаиванов е заместник-председател на партията, той беше и ръководител на Съюз на демократичните сили, държим и той ще получи поддръжка. Там сме в коалиция с политическа партия ГЕРБ като нашият претендент ще бъде единствен от тази коалиция, съобщи още Румен Христов.

Изпълнителната комисия на Политическа партия ГЕРБ също взе решение Емил Кабаиванов да бъде единствения претендент на Съюз на демократичните сили и ГЕРБ.

Кабаиванов потегля към трети следващ мандат. В средата на август неговата кандидатура за кмет на Карлово бе издигната от локалната коалиция, която в продължение на десетина години стои изрично до него. Тя е „ Обединени за нашата общината “ и в продължение на два следващи мандата към нея се образува и болшинството в Карловския общински съвет.

В идните избори за локална власт в община Карлово коалиция „ Обединени за нашата община “ и Политическа партия ГЕРБ ще излязат с две листи за общински съветници. Листата на ГЕРБ ще води общинският координатор на партията Данка Люртова, която до момента е заместник-кмет на Карлово с сектор строителство.

В листата на „ Обединени за нашата община “ влизат знакови лица от локалния парламент като юрист Тошко Стоев, доктор Иван Моллов, доктор Стоянка Делевска.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР