Емблематичният Биг Бенд Пловдив изнесе уникален концерт пред храм Свети

...
Емблематичният Биг Бенд Пловдив изнесе уникален концерт пред храм Свети
Коментари Харесай

С концерт на Биг Бенд Пловдив стартира поредното издание на Музика в парка

Емблематичният " Биг Бенд Пловдив " изнесе неповторим концерт пред храм " Свети Климент Охридски “ в парк " Ружа “. Той бе част от есенното издание на " Музика в парка “. Инициативата е на кмета на " Западен " Димитър Колев и е част от културния календар на региона.

В продължение на час " Биг Бенд Пловдив “ извършиха музика от най-различни стилове – от класическа през известна до национална. Концертът изненада прелестно всички, които бяха избрали да прекарат съботния следобяд в парк " Ружа “.

Това е единствено първият епизод от есенното издание на " Музика в парка “. Днес още веднъж от 17,30 часа на същото място ще се организира концерт на разбъркан хор при храм " Свети Възнесение Господне " с диригент Дорис Хофман. Специално за събитието е поканен и Пловдивският митрополит Николай.

Есенното издание на " Музика в парка " ще приключи в понеделник, 1 октомври, с осъществявания на хор " Иван Спасов " с диригент Гергана Люцканова. Концертът, който съответствува с Деня на музиката, е плануван за 18 часа.

Това е третото издание на самодейността " Музика в парка “, която се организира навън в регион " Западен “. Концертите са подарък за жителите на региона от кмета Димитър Колев.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР