Емблематичния бивш футболист на ЦСКА Георги Илиев-Майкълка, сподели пред Мач

...
Емблематичния бивш футболист на ЦСКА Георги Илиев-Майкълка, сподели пред Мач
Коментари Харесай

Майкъла: Сега е шансът на ЦСКА да вземе титлата

Емблематичния някогашен футболист на ЦСКА Георги Илиев-Майкълка, показа пред " Мач Телеграф " упованията си за идната среща с Лудогорец.

Той съобщи, че футболистите на Саша Илич са прекомерно респектирани от тези на Левски и на разградчани. До момента през сезона " алените " взеха единствено една точка от конфликтите си със " сини " и " зелени ".

" Това е шансът на ЦСКА да спре хегемонията на Лудогорец. Трудно ще е, само че се надявам, че ще съумеят. Тези момчета би трябвало да схванат, че това им е шанса с алената фланелка.
 Билетите за Лудогорец - ЦСКА свършиха
Билетите за Лудогорец - ЦСКА свършиха

Сектор " Г " бе продаден още в петък

Догодина Лудогорец още веднъж ще бъде доста мощен. Този сезон видяхме по какъв начин бяха надиграни от Черно море и Левски. ЦСКА има два мача - против Левски и против Лудогорец. Два мача и не можем да ги вземем... В последната среща " армейците " играха добре и никой не им попречи да завоюват.

На три пъти имаше доста чисти положения и не можаха да уцелят вратата. Като не можеш да уцелиш вратата, никой не може да ти помогне.

Лудогорец по тази причина имат един футболист примерно, само че той от такова състояние не бърка. Разградчани имат качествени футболисти и не пропущат грешките на съперника.

Докато ЦСКА би трябвало да има по четири или пет положения, с цел да успее да вкара едно. Това е огромен проблем. Тези момчета нямат самочувствие и религия, че играят за ЦСКА и са по-добри от другите. Досега не чух един да излезе и да каже, че излизат в събота и бият! Нито треньор, нито футболист! Това какво приказва?! Те нямат убеденост в себе си ", разяснява някогашният бранител.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР