Eмблемата на българската музика Димитър Андонов-Хисарския поп е пред неотложна

...
Eмблемата на българската музика Димитър Андонов-Хисарския поп е пред неотложна
Коментари Харесай

Хисарския поп няма пари да оперира става

Eмблемата на българската музика Димитър Андонов-Хисарския поп е пред неотложна интервенция, само че няма пари да я заплати.

Изпълнителят, който преди дни отпразнува 80-ия си празник, по-рано тази година се подложи на намеса за замяна на колянната става в столична болница. През последните години музикантът имаше съществени проблеми със здравето и даже за известно време се наложи да се придвижва с патерици.

Сега емблематичният артист трябваше да подмени и другата става, само че проектите му се объркват.

" Много ме боли, само че отложих интервенцията. Тръгвам на участия, с цел да събера пари, и едвам тогава ще легна на операционната маса. Нужни са ми 4000 лв. за интервенцията, които желая да събера самичък, а не да разгадавам на непозната помощ. Аз не съм като фолкпевиците да вземам доста пари и да пея 15-20 минути. Хонорарът ми е дребен, само че пея най-малко един час, тъй като обичам работата си. Чакам предложения за частни празненства. Който има потребност от развлечение, да се обажда. Наскоро едни баровци ме поканиха да им пея. Цели 4 часа изкарах, само че в един миг краката към този момент не ме държаха и ми викат: " Чичо Митко, седни да си починеш ". Много свестни момчета, знаеха, че имам проблем, и демонстрираха схващане ", показа пред столичен всекидневник Хисарския поп.
свързани новини4952на 21.09.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР