Емануела най-сетне призна, че е разделена с последното си гадже

...
Емануела най-сетне призна, че е разделена с последното си гадже
Коментари Харесай

Емануела призна: Мартин ми изневери

Емануела най-накрая призна, че е разграничена с последното си гадже Мартин и хвърли същинска бомба като разгласи, че най-голямата обич в нейния живот е бил бащата на втория й наследник Димитър Динев. В прям диалог с почитатели, който Hotnews.bg видя, красивата изпълнителка бе безапелационна, че има вяра в любовта и мечтае да се влюби още веднъж по този начин, както го е претърпяла с Динев-син.



Тя обаче великодушно афишира, че не се сърди на последния мъж до себе си Мартин, прочут като Елвиса, за това, че й кръшнал. Емануела е наясно, че той е безгрижник с усет към красивите дами, само че почитателите не са по този начин благосклонни към него и непосредствено го афишират за цялостен простак, щом е изневерил на певицата. Иначе тя не изключва един ден с Динев да си дадат късмет за ново начало.



Припомняме, че Емануела роди при започване на 2015 година втория си наследник Димитър-младши. Само няколко месеца по-късно родителите на бебето се разделиха, а по-късно Емануела се оплака, че таткото не се грижи задоволително за бебето. Те и до през днешния ден водят каузи за настойничеството над хлапето, като в този момент Динев печели, само че изпълнителката апелира.



Преди по-малко от три години в живота й се появи богаташкия наследник Мартин Николов, прочут като Елвиса, който даже влезе в Биг Брадър поради нея. Слуховете за тяхната разлъка се появяват от време на време и двамата ту се събират, ту разделят. С днешна дата е ясно, че Емануела е подготвена за нова обич, която обаче може да се окаже и остаряла в лицето на Димитър Динев.


Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР