Емануела избухна с тежки признания за своя съвместен живот с

...
Емануела избухна с тежки признания за своя съвместен живот с
Коментари Харесай

Емануела избухна: Мартин Елвиса има психични отклонения

Емануела избухна с тежки самопризнания за своя взаимен живот с Мартин Елвиса. Фолк певицата пусна няколко сторита, където " насоли " предприемача. Lupa.bg разгласява текста без редакция:

Виждам всички признаци за съществени “психични отклонения ” в един, който се трансформира в най-мразения, гледайки тези Игри в профил! От присъединяване му в “Игри на волята ”, разбрах, че се е показал и за милионер ръководещ заведения за хранене. От боязън, участниците да не го хейтят, ли ги предложения, заплати им сметката (разбира се с утвърждението на Собствениците) с цел да направи реклама (поне някаква работа да свърши). До колкото знам единственото, което ръководи са постоянни алкохолни запои, горе-долу всеки ден, и то с промишлена консумация! Ресторантите, “Слава Богу ” се ръководят от други хора с по-големи проценти присъединяване (всеки може да го види официално), даже част от личния състав се чудели, дали той в действителност им се води като началник?! Той не работи, не прави нищо по през целия ден, работата му е Деградация в алкохол през ден с компания от други неща и абстиненции.

Лъжеше даже родителите си, че не е с мен с цел да му дадат някой лев, да си оправи сметките! И когато аз кажех, че сме дружно, той им споделяше, че съм Луда. Това може да му оказа помощ и съм го карала да отиде на психолог, само че уви, нещата ескалираха и аз си потеглих от този Ад! Това би трябвало да е мъж на 40г, само че за какво е с държание на хлапе на 18г с две деца, без семейство и без работа?! Какво знае за бизнеса, който уже негов – нищо, и по-добре, тъй като до в този момент щяха да са банкрутирали! Какъв тъкмо милионер може да си, да ипотекираш жилището си единствено и единствено да имаш дребна част от нещо, което даже не разбираш! От дребен, си мечтае да е прочут, това е единствената му задача в живота, само че най-малко да имаше защо, а той с изключение на, завист и експанзия, е и неприятен образец, извънредно предизвестие за това в какво общество живеем!

Налични са всички признаци на параноидна шизофрения – заболяване, при което хората имат подобен бърз и болен разум, както и не приемане на друго мнение и бягат от действителността. Истината е, че в случай че беше добър човек можеше да бъде доста съумял, а не деградиращ ненужен обикалящ кръчмите през ден в алкохолни запои! Относно „ Играта му с дами ”, ами то не е игра, той с мъже Не може.. Срам ме е, че свързват името ми с неговото, само че да съм мислила навремето…погледнете какви дами следва в инстаграма си и ще ви стане очевидно, какво може да си разреши, някои са на годините на дъщерите му (освен известните, тъй като е почитател на всички евентуални да го създадат известен) и ще ви стане ясно какво е равнището му…

Чувам забавни неща, че „ Това е просто Игра, Стратегия… ”… Добре че има с какво да се оправдае, а в действителния живот какво е?!… Защото държанието му отвън „ играта “ е същото, че и по-лошо! Предателства, обиди, закани, като селяндур от кроманьонско време! Възпитание, нулево! Изключително грозно! Радвам, че съм надалеч от това, и се апелирам синовете ми, а и вашите такива, да не наподобяват и подражават на сходни заболели, хора с комплекси и без едно достижение в живота, с изключение на да са гаджета на известни дами! Този човек, не изпитва позор, той е безочлив и непризнателен!

Дори държанието му след излизането е на инфлуенсърка, смешно, тъпо за човек от мъжки пол на тези години! Той цъфти, той е Световна Звезда!!! Представяте ли си какъв брой е благополучен, че някой го е забелязал, какъв брой благополучен е да се покаже с неудачността и безполезността си и най към този момент, по какъв начин да бъдеш “мамин ” не съумял човек?! Говори за “чест ”, “мъжество ”… А, къде са тези качества в този субект? " - приключва бясната певица.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР