Ема Радукану вярва, че е твърде добра“, за да не

...
Ема Радукану вярва, че е твърде добра“, за да не
Коментари Харесай

Ема Радукану даде уверен отговор преди Откритото първенство на Австралия, тъй като надеждите за 2024 г. станаха ясни

Ема Радукану има вяра, че е „ прекомерно добра “, с цел да не се върне на върха на играта, до момента в който се приготвя за първия си мач от Големия шлем в година.

21-годишната състезателка се изправя против американката Шелби Роджърс в първия кръг на Откритото състезание на Австралия, откакто отсъстваше от шампионата осем месеца след тройна интервенция на двете китки и глезена. Тя впечатли на шампионата за завръщане в Окланд предходната седмица.

Но остават въпроси по отношение на това дали тялото на Радукану може да се оправи със здравината и безмилостния темперамент на WTA Tour. Тя се отдръпна от два демонстративни мача тази седмица с болежка след дълга подготовка в понеделник.

Въпреки това, говорейки в Мелбърн в петък, тя настоя: „ Физически се усещам добре. Свърших доста добра работа отвън сезона.

„ Но мисля, че без значение от това какъв брой добре се усещам на корта в избран ден или на подготовка, считам, че постигането на това равнище на неизменност ще изисква повече време. Върша вярната работа, в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР