Ема Хеминг Уилис, съпругата на Брус Уилис, заяви, че е

...
Ема Хеминг Уилис, съпругата на Брус Уилис, заяви, че е
Коментари Харесай

Съпругата на Брус Уилис: Не знаем дали той е напълно наясно с болестта си

Ема Хеминг Уилис, брачната половинка на Брус Уилис, съобщи, че е " мъчно да се разбере " дали той е изцяло наясно със положението си - фронтотемпорална деменция, съобщи Пи Ей мидиа/ДПА.

Дъщеря му Румър Уилис заяви в профила си в Инстаграм по-рано тази година, че 68-годишният артист, прочут с функциите си в " Умирай мъчно " и " Шесто възприятие ", е диагностициран с това заболяване.

В предаването " Тудей " на Ен Би Си Ема Хемиг Уилис приказва за положението на мъжа си. " Това, което узнавам, е, че деменцията е тежко положение. Тя е тежка за диагностицирания човек, само че също по този начин и за фамилията. Не е по-различно нито за Брус, нито за мен, нито за нашите девойки... Когато се споделя, че това е фамилна болест, в действителност е по този начин ".

На въпрос дали брачният партньор й знае какво се случва и дали той осъзнава какво е положението му, Ема Хеминг Уилис отговори: " Трудно е да се разбере, мъчно е да се разбере ".

През март 2022 година Румър Уилис показа в Инстаграм, че татко й е диагностициран с афазия - разстройство, което визира отзивчивите качества.

През 2023 година тя обновена информация, като изясни, че е получил " по-конкретна " диагноза - фронтотемпорална деменция, обвързвана с прогресивни нарушавания в държанието или езиковите функционалности.

В обявата за афазията от 2022 година Румър също по този начин разкрива, че Брус Уилис ще " приключи кариерата, която означаваше толкоз доста за него ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР