Елтън Джон лекуван в болница, след като падна у дома си във Франция

...
Изявление от негов представител гласи: Можем да потвърдим, че след
Коментари Харесай

Изявление от негов представител гласи: „Можем да потвърдим, че след подхлъзване вчера в дома му в южната част на Франция, Елтън е посетил местната болница като предпазна мярка мярка.

„След прегледите той беше незабавно изписан тази сутрин и сега се върна у дома и е в добро здраве.“

Заедно със съпруга си Дейвид Фърниш и двете им деца , сър Елтън беше във Франция след края на турнето си Farewell Yellow Brick Road през юли.

Той беше видян на 22 август да се наслаждава на ден на луксозната си суперяхта, придружен от събиране на приятели от A-списъка в Сен Тропе, южно от Франция.

Сър Елтън също беше забелязан да вечеря с Кевин Спейси в Ница, след като актьорът беше оправдан за сексуални нападения срещу четирима мъже.

Как Хари Стайлс, Елтън Джон и Гластънбъри дадоха тласък на музикалния туризъм в Обединеното кралство - но експертът предупреждава

Британският певец и автор на песни каза, че може да прави повече музика, но е избрал да спре да прави турнета, за да може да прекарва повече време със семейството си.

Прочетете още:
Как Елтън Джон и Гластънбъри стимулираха икономиката на Обединеното кралство
Елтън Джон свири на последния концерт от прощалното си турне< /p>

„Сега турнето е изтощително за мен и ме отдалечава от семейството и децата ми“, каза той, имайки предвид Фърниш и двамата им сина Закари, 12, и Илайджа, 10.

Но сър Елтън също намекна, че няма да се откаже от изпълненията на живо завинаги – обещавайки на феновете, че „може да има странно шоу“ все още да предстои.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР