Елизанджела още като млада останала самотна майка. Отглежда дъщеря си

...
Елизанджела още като млада останала самотна майка. Отглежда дъщеря си
Коментари Харесай

На жена с тежка съдба върнали красотата и чара. Сега тя прилича на Селена Гомес

Елизанджела още като млада останала самотна майка. Отглежда щерка си сама, не се надява на ничия помощ. Жената работи доста и посвещава свободното си време на дома и щерка си.

Днес в svobodnazona.com ще ви разкажем за невероятната промяна на тази жена.

 жена-и-дъщеря

Средствата, които печелила Елизанджела, едвам стигали за храната и съществени потребности. Носенето на хубави облекла или ходенето в козметичен салон било изключено. Жената обаче била най-депресирана от усмивката си.

В последна сметка Елизанджела е към момента млада, само че към този момент била останала без зъби. За страдание, зъбите й изпаднали по време на бременноста. И даже не можела да мечтае, че ще бъде измежду хората, които имат задоволително шанс, с цел да се включат в програмата по видоизменение.

Историята на Елизанджела не оставила никого апатичен.

 зъби-операция

Стилистите решили да й върнат хубостта, самочувствието и вярата за ярко бъдеще. Първо усмивката й била поправена, зъбите й били възобновени. За да направя това, трябвало да се прибегне до хирургическа намеса.

 жена-козметик

След като Елизанджела посетила козметик, те се погрижили за кожата й. И несъмнено, стилистите сбъднали най-голямата фантазия на дамата – подарили й стилна прическа, добре поддържана коса, както и красиви съвременни облекла. Виждайки трансформацията на дамата, публиката просто се изумила.

 жена-пълна-промяна

Никой не помислил, че под лицето на тази елементарна и беззъба жена се крие сходна хубост. Някои съпоставят Елизанджела с холивудската хубавица Селена Гомес и в действителност има известни прилики.

 Селена-Гомес-двойничка

Елизанджела се преобразила и станала просто неузнаваема, тя е привлекателна и млада жена, която чака единствено благополучие пред себе си. Сега тя ще бъде заслужен образец за подрастващата си щерка.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР