Елизабет Хърли разчиташе на сина си да улови най-добрите й

...
Елизабет Хърли разчиташе на сина си да улови най-добрите й
Коментари Харесай

Елизабет Хърли се чувстваше „сигурна“ при заснемането на секс сцени, режисирани от сина й: „Доста освобождаващо“

Елизабет Хърли разчиташе на сина си да улови най-хубавите й ъгли, до момента в който снимаше пикантни секс подиуми в последния си филм, „ Строго поверително. “

58-годишната Хърли призна, че се усеща „ сигурна и обгрижвана “ с 21-годишния си наследник Дамян, който я насочва през подиуми, които не е била безусловно привикнала като актриса.

Дамиан направи своя режисьорски дебют с еротичния трилър, който се концентрира върху захласната от духове млада жена, която се фиксира върху гибелта на най-хубавия си другар.

Елизабет Хърли се усещаше удобно да снима секс подиуми със сина си Деймиън Хърли, седнал на режисьорския стол. (Дейв Бенет)

„ Бях на 20, когато го написахме “, сподели Дамян пред Access Hollywood. „ Отидохме до Карибите и го направихме за 18 дни – беше ужасяващо. “

„ Той постоянно споделяше: „ Ако в миналото съумея да направя същински филм, ще участваш ли в него? “ И аз споделих: „ Абсолютно, първият ти филм, сигурно ще вземам участие “, сподели Елизабет.

Горещият и тежък филмов откъс, пуснат през февруари, включваше по какъв начин Хърли я целува със-звездата си Pear Chiravara по време на задушаваща секс сцена.

Дамиан направи своя режисьорски дебют със „ Строго поверително. “ (Getty Images)

Дамиан, който е известно, че снима бикини фотоси на майка си за обществените медии, призна, че визията на тялото на майка му не е толкоз огромна работа.

" Хората намират това за в действителност спорно ", сподели той. „ Ние сме в бизнеса. Шоубизнесът е съществена част от целия ми живот, тъй че за нас това просто не е нещо. Това е просто част от бизнеса. Тя прави моите фотоси, аз върша нейните фотоси. 

„ Но аз също съм спокойна пред него “, сподели Елизабет. „ Той се грижи за мен. Трябва да се фотографирам по бикини, тъй като това е един от бизнесите ми – кой обича да се снима по бикини? Никой.

Елизабет призна, че работата със сина й е „ освобождаваща “. (Иса Фолтин)

„ Просто е релаксиращо да знаеш, че някой стои зад камерата който се грижи за теб, което в прочут смисъл беше същото в този филм, тъй като знаеш, че нещата, които неговият сюжет изискваше от мен да направя в това, не бяха безусловно неща, които постоянно съм правил във филми доста пъти преди, само че той беше там означаваше, че се усещах сигурна и обгрижвана. "

Тя добави: „ Знаех, че в продукцията, на поста, знаех, че той ще се грижи за мен. Така че в действителност е някак освобождаващо да работиш с твоя семейство. Може да го направя още веднъж. “

Дамиан означи, че взаимната им работа на сребърен екран ще бъде „ първата от многото “.

„ Някак се чувствахме удобно зона “, добави той.

Трейси Райт е развлекателен кореспондент за Fox News Digital. Изпратете препоръки за истории на [email protected].

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР