Елитният френски Брест е проявявал интерес към плеймейкъра на ,

...
Елитният френски Брест е проявявал интерес към плеймейкъра на ,
Коментари Харесай

Желан от Лудогорец провали трансфера на "орел" в Лига 1

Елитният френски Брест е проявявал интерес към плеймейкъра на , осведоми " RMC Sport ". От клуба, който се намира на 13-о място в Лига 1, са пратили официлно питане за българския национал и са разговаряли с представители на " орлите " до късно през вчерашния ден. До договорка обаче по този начин и не се стигна, като аргументите за това към този момент са неразбираеми.
Една от спряганите такива е повишената трансферна цена на младока. Колко са поискали Лудогорец за 21-годишния футболист не излиза наяве, само че съгласно transfermarkt.com той коства 1,3 милиона евро. Вестник " Тема спорт " пък оповестява, че едно от предложенията на французите е да вземат Янков чартърен до края на сезона с алтернатива за закупуването му.
В края на януарския трансферен прозорец Брест е бил в търсене на заместител на Роман Февр, който мина в Олимпик Лион. Другият вид за тях е бил 29-годишният Юсеф Белаили, който в последна сметка е бил предпочетен, защото е излязъл без пари на французите. Алжирският национал, който стана свободен сътрудник, е бил вид за укрепване и на Лудогорец, само че е избрал Брест.
През есенния полусезон Доминик Янков изигра 18 турнирни мача, в които вкара 2 пъти. Той се разви извънредно доста в последните година-две.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР