Елин Топузаков има всички шансове да запази треньорския си пост

...
Елин Топузаков има всички шансове да запази треньорския си пост
Коментари Харесай

Топузаков има всички шансове да запази треньорския си пост в Левски

Елин Топузаков има всички шансове да резервира треньорския си пост в Левски и през идващия сезон. От " Герена " разкриха, че към днешна дата притежателят на Левски Наско Сираков не търси възможен заместител на Топчо и даже е подготвен да му предложи дълготраен контракт, написа " Мач Телеграф ".

Сираков е твърдо решен да даде късмет на Топузаков да се потвърди в оставащите мачове до края на сезона. Те са 9 до края на сезона в efbet Лига плюс възможен плейоф за място в Европа. Именно класирането за евротурнирите е задачата, която Елин Топузаков би трябвало да извърши до края на сезона, с цел да остане и през идващия.
 Топчо със известие за
Топчо със известие за " сините " почитатели

Благодари за поддръжката

Реално към днешна дата статутът на именития някогашен капитан на " сините " не е " краткотраен треньор ", а " старши треньор ".

Интересно е да се спомене, че Топчо действително е получил солидна помощ от към този момент някогашния треньор на отбора Станимир Стоилов за дербито. Двамата са разискали тактиката на Левски в мача в навечерието на конфликта. Отделно тимът е упражнявал цяла седмица преди този момент за противопоставяне на скица 3-5-2 за конфликта с Локомотив (София), извоюван с 1:0 на " Герена ". Топчо е получил отчет и от асистентите на Мъри за статичните положения в офанзива, и в отбрана против ЦСКА.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР