Елин Топузаков е новият директор на Детско-юношеската школа на Левски,

...
Елин Топузаков е новият директор на Детско-юношеската школа на Левски,
Коментари Харесай

Елин Топузаков е новият директор на школата в Левски

Елин Топузаков е новият шеф на Детско-юношеската школа на Левски, оповестиха публично от клуба. Той заменя Йончо Арсов, който напусна през април след съвсем четири години работа на поста.


Желанието на експерта, извел представителния тим на „ сините “ до присъединяване в Лига на конференциите, е да работи с гениите от Академия „ Левски “

" ПФК Левски пожелава доста триумфи, победи и щастливи мигове на Елин Топузаков отпред на Детско-юношеската школа на обичания тим ", написаха от " Герена ".

46-годишният Топузаков стартира предишния сезон като ментор на втория тим на " сините " в Трета лига, а след оставката на Станимир Стоилов през април той довърши акцията като краткотраен старши треньор на представителния състав. За към два месеца под негово управление Левски приключи на четвърто място в Първа лига и игра бараж за Европа, който завоюва с 2:0 против Арда предходната неделя.

" Аз съм рожба и дете на Левски. Готов съм да се отзова във всеки миг, без значение какъв брой е напечено. Няма какво повече да кажа, дано управлението да реши ", разгласи преди няколко дни Топчи. /БГНЕС.

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР