Ели от Игри на волята е момиче, което ще видите

...
Ели от Игри на волята е момиче, което ще видите
Коментари Харесай

Не сте я виждали така! Ели от "Игри на волята" се преобрази и заложи на секси визия

Ели от " Игри на волята " е момиче, което ще видите по-често във фитнеса, а не да спринтира по моловете с приятелки, с цел да си купува облекла. Малката машинка обаче, както стана известна в Игрите, е обикновено момиче и се любува на славата си. От известно време тя се трансформира в безусловно фитнес гуру, постоянно поучава почитателите си за диети и извършения, само че горе-долу демонстрира страничните си занимания, които не са свързани с тренировки.

Ели се отдаде на женско празненство, само че по-впечатляваща е визията, на която се е спряла за събирането. Аутфитът не се вижда в цялостен растеж, само че по всичко проличава, че е много провокативен. Тънките презрамки несъмнено придават секси лъчение, а деколтето разкрива естествените прелести на риалити героинята. Гримът и облеклото са впечатляващи, тъй като не сме виждали Ели да наподобява толкоз елегатна.

Красавицата споделя най-често фотоси, на които е постоянно с къси спортни потници и клинове за тренировки, което е обикновено, тъй като е всекидневно в залата. Елена се занимава професионално със спорт, само че настрана работи с клиенти, на които оказва помощ да преобразяват телата си. 

Виж още: Фит мацката Янита Янчева остави малко на въображението, сподели сочни извивки и супер загар

 Instagram

Има ли обаче мъж в живота на Ели? Не е известно, само че пред Vbox7 Елена показа, че е свободна за момента и не търси съществено обвързване, само че това може към този момент да се е трансформирало. На този стадий обаче тя не е разкрила дали има някой специфичен човек, или в действителност се е отдала на личното си развиване и гонене на фантазии, за които ни загатна.

Виж още: Уау! Цвети на Криско по корсет сподели съвършено тяло, ето по какъв начин отслабва хубавицата

Изображение: https://www.instagram.com/ellyt0/  

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР