Ели Лийч остана в сълзи в петъчното It Takes Two,

...
Ели Лийч остана в сълзи в петъчното It Takes Two,
Коментари Харесай

Ели Лийч от BBC Strictly Come Dancing в сълзи, докато я подкрепяше братовчед от Coronation Street по време на финала

Ели Лийч остана в сълзи в петъчното It Takes Two, до момента в който беше подкрепена от фамилията си преди съботната вечер Strictly Хайде танцувай край.

По време на петъчния епизод, някогашната звезда от Coronation Street Ели, 22, се появи на второстепенното шоу с професионалния танцов сътрудник Вито Копола, където дуото изигра най-хубавите си елементи от сериала до момента, което напусна актрисата беше прочувствена, когато посегна към кърпичките.

След това Ели беше оставена в още сълзи, когато беше сюрпризирана с видео монтаж от фамилията си, където те споделиха поддръжката си за нея преди финала. В клипа братовчедката на Ели, Брук Винсънт, се появи, до момента в който споделяше благи думи за член на фамилията си.

Феновете на сапунката ще си спомнят, че Ели изигра Фей Уиндас на Coronation Street от 2011 година до началото на тази година. Междувременно нейната братовчедка Брук, на 31, играеше Софи Уебстър в Кори от 2004 до 2019 година Във видеото Брук сподели: „ Ели е като най-прекрасния човек. Всяка седмиц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР