Ели и Мариана не си говорят, правят си сечено в

...
Ели и Мариана не си говорят, правят си сечено в
Коментари Харесай

Вдовицата и снахата на Коста Цонев във война

Ели и Мариана не си приказват, вършат си сечено в бизнеса

В остра битка са влезнали втората брачна половинка на починалия артист Коста Цонев – Ели, и неговата снаха Мариана. Вдовицата на кинолегендата и дамата на сина му Митко Цонев от няколко месеца насам си правели сечено, доверяват техни близки, написа вестник Ретро.

Двете дами са смразени и не поддържат връзка от години, само че от няколко месеца насам се конкурират яростно в професионален проект. Ели Цонева от дълго време е притежател на компания за недвижими парцели, като брокерството е главното ѝ прехранване. От няколко месеца насам обаче и снаха ѝ Мариана се е захванала със същата активност и се препитава като брокер. Благодарение на многото си познанства със заможни българи тя също е почнала да търгува с първокласни парцели и да прибира комисиони от техните продажби, подбивайки пазара на Ели.

Вдовицата на кинолегендата не поддържа връзка с останалите му наследници след неговата кончина през 2012 година В края на този януари се навършиха 11 години, откогато огромният артист не е сред живите. Причината последната му жена и останалите от рода Цоневи да влошат връзките си е, че приживе Коста Цонев завещал лъвския къс от имуществото си точно на своята брачна половинка Ели. Дълъг интервал от време тя обитаваше голямата му къща в Бистрица, в която той изкара последните години от своя земен път. После обаче Ели реши да пусне апетитния парцел за продажба с извънредно повишена цена, а към обявата никой не демонстрираше интерес. През 2021 година обаче Цонева съумя да реализира договорката за съвсем милион. Раздялата с парцела се случи повече от 3 години, откакто втората жена на артиста реши да го постави на тезгяха. Очевидно човек с благоприятни условия е склонил да бръкне надълбоко в джоба си, с цел да придобие просторния парцел, само че името на новия притежател по този начин и не стана известно.

Въпреки че имаше предпочитание да напусне България и да замине при сина си от първия си брак, който е женен за французойка и живеят в Париж дружно с детето им, Ели не се реши да емигрира за непрекъснато и сега продължава да снове сред Франция и България. На последната годишнина от гибелта на Коста тя уважи паметта му с малко, само че прочувствено обръщение. „ Моя обич, доста ми липсваш! “, написа вдовицата на артиста и показа десетки фотоси от техния взаимен и благополучен живот. Брокерката не бе видяна на погребението на първата брачна половинка на огромния артист – Анахид Тачева, която се спомина предходната есен след тежко боледуване от деменция. Ели не поддържа контакт нито с щерка му Теодора, нито със снаха му Мариана – брачна половинка на починалия Митко Цонев, още по-малко с внуците му Деси и Димитър-младши.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР