Ели Гигова продължава да преживява раздялата с бизнесмена Петко Димитров.

...
Ели Гигова продължава да преживява раздялата с бизнесмена Петко Димитров.
Коментари Харесай

Ели Гигова не може да прежали Петко Димитров, вече мечтае за семейство

Ели Гигова продължава да претърпява раздялата с предприемача Петко Димитров. Въпреки че двамата се разделиха преди към този момент повече от 7 години, хубавицата очевидно още не може да открие задоволително постоянен мъж в живота си, с който да сътвори семейство.

Още от Любопитно

Щерката на Николай Гигов, по която сигурно въздишат не един или двама родни баровци, има високи условия към бъдещата си половинка.

Близки до Ели Гигова издават, че когато срещне нов човек в живота си, тя постоянно и може би несъзнателно прави съпоставяне с това, което съставлява като качества някогашният й обичан Петко Димитров, който през днешния ден е щастливо женен за изкусителната танцьорка Яна Димитрова.

Любопитна детайлност е, че окото на Ели Гигова най-малко досега хващали все младежи, сходни по визия на Петко Димитров. Факт е също по този начин, че тя бе единствената някогашна половинка на предприемача, която не участва на обилната му женитба с Яна. В последна сметка, сигурни сме, че хубавицата доста скоро ще се похвали с нова и още по-силна обич в живота си.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР