Елхово. Работна среща, ръководена от главния секретар на МВР гл.

...
Елхово. Работна среща, ръководена от главния секретар на МВР гл.
Коментари Харесай

Взаимодействието на пограничните ОДМВР с Гранична полиция бе обсъдено на работна среща, ръководена от главния секретар на МВР

Елхово. Работна среща, ръководена от основния секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Петър Тодоров, се организира в РДГП - Елхово. това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Присъстваха шефовете на Групово дело " Гранична полиция " гл. комисар Деян Моллов, на Групово дело " Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма " гл. комисар Тодор Гребенаров, на регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи в Бургас, Ямбол, Хасково, Кърджали и Смолян, управленията на РДГП - Елхово и РДГП - Смолян, представители на Министерството на защитата и на Военна полиция.

В рамките на срещата са показани обновените проекти за противопоставяне на миграционен напън и съответното взаимоотношение на пограничните регионални дирекции с " Гранична полиция ". Участниците са осведомени с обновения народен проект с план на силите и средствата. Главен комисар Моллов е показал информация за настоящата оперативна конюнктура по границата.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР