Елеонора Манчева има нов тайнствен мъж до себе си. Точно

...
Елеонора Манчева има нов тайнствен мъж до себе си. Точно
Коментари Харесай

Бившата миска Елеонора Манчева показа пикантни СНИМКИ от плажа! Брюнетката заби млад банкер

Елеонора Манчева има нов загадъчен мъж до себе си. Точно две години след формалния си бракоразвод с футболиста Владимир Манчев моделката отиде на море с различен мъж. Двамата не крият интимната си непосредственост. Правят си селфита усмихнати, гушкат се на плажа.


Новата двойка е видяна в гръцкия курорт Неа Перамос наоколо до Кавала. Носителката на купата " Мисис Вселена 2007 " наподобява по-щастлива от всеки път в обятията на младия мачо. Тази година миската ще навърши 37 години, до момента в който мъжът до нея наподобява на очевидно по-скромна възраст.



Елеонора сподели сантиментални фотоси, правени по изгрев слънце. На тях хубавицата е облечена с черна лятна рокля, до момента в който възлюбеният е с розова тениска. Той не стопира да прегръща Манчева през кръста, до момента в който й демонстрира фотосите от телефона си.



Плейбоят се споделя Ивайло Илиев и работи като банкер. Засега не е ясно дали той и единствената българка, ставала " Мисис Вселена ", ще официализират връзката си.



Преди време Манчева сама изиска бракоразвод от брачна половинка си Владо, незабавно откакто той завърши с футболната си кариера. Двамата се разделиха по взаимно единодушие. Според слуховете нападателят също не издържал повече на непрекъснатите изневери на жена си. Освен това изнемогвал да поддържа високия й стандарт на живот, пишат от ХотАрена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР