Елена Рибакина изглеждаше в отлична позиция да спечели титлата на

...
Елена Рибакина изглеждаше в отлична позиция да спечели титлата на
Коментари Харесай

Накрая просто нямах сили: Рибакина обвини организаторите за загубата си на финала в Маями

Елена Рибакина изглеждаше в отлична позиция да завоюва купата на WTA 1000 надпреварата в Маями, имайки поради, че на финала трябваше да премери сили с локалната представителка Даниел Колинс, която се намираше под номер 53 в международната класация и в никакъв случай не беше достигала на подобен стадий от толкоз влиятелна конкуренция. Предварителни упования обаче бяха разрушени на пух и прахуляк от Колинс, която преодоля съпротивата на Рибакина в поредни сетове и по този начин някогашната шампионка от Уимбълдън трябваше да претърпи второ следващо проваляне в разногласието за купата на този шампионат.

Самата Рибакина пък вмени виновност на уредниците на шампионата, които съгласно нея са създали всичко допустимо тя да не бъде в оптимално положение за финалната си среща:

" Определено не бях на 100 % подготвена за този мач. Беше ми доста мъчно след 3-часовия мач със Сакари, който приключи към среднощ. Почти постоянно ме слагаха да играя във вечерната сесия и си лягах не по-рано от 3 сутринта. Към края на шампионата пък започнах да играя денем и нямах никакво време за възобновяване. Графикът на мачовете ми непрестанно се променяше в хода на конкуренцията. Сблъсках се с доста провокации през миналата седмица и шансът ми оказа помощ да преодолея някои от тях, само че най-после просто нямах никакви физически сили " - споделя представителката на Казахстан.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР