Елена от Игри на волята се превърна в една от

...
Елена от Игри на волята се превърна в една от
Коментари Харесай

Елена от "Игри на волята" за гаджетата, диетите и страх ли я е да забременее

Елена от " Игри на волята " се трансформира в една от топ инфлуенсърките по всевъзможни фит тематики. Борбената хубавица отдели време, с цел да извърши едно " обвързване ", което всяко известно момиче в Instagram има - да отговори на фенски въпроси.

Оказва се, че дребната машинка, както я назовават, сега е сама и си няма другар. Поне по този начин отговори на стори, само че е съвсем несъмнено, че много мъже са съществено заинтересувани от Елена. Нали знаете онази хитова ария на Sando & Mando, в която се пее по какъв начин става модерната зарибявка? Ами... с реагиране на сторита, а ние сме уверени, че Елена получава много реакции от запалени по нея и вършат тъкмо това, а дали тя им отвръща с... това е различен въпрос.

Виж още: Вашингтон открадна сърцето на Джералдин! Риалити звездата обикаля Съединени американски щати, само че и заприказва за носталгия 

Отклонихме се от тематиката ненужно, само че Елена показа и много по-интересни неща. Красавицата е безапелационна, че спортът за нея е метод на живот, а формата си е постигнала с доста усилена работа, неизменност и отдаденост. Ели показа също, че обожава доста храната, а в диетата си не пропуща месо, сьомга, ориз, яйца, овес, плодове, фъстъчено масло, йогурт. 

В днешно време някои девойки се боят, че ще скапват формата си, когато забременеят, само че Ели не е от тях. " Всеки триместър има специфичост по отношение на храненето. По време на бременност е обикновено да се качат 10-15 кг, а всичко останало от горната страна е резултат от погрешно хранене. А формата ми постоянно мога да си я възстановя, не е проблем, дори и след бременност считам да се състезавам. Една от фантазиите ми е един ден да стана майка. Не ме е боязън. Когато срещна верния човек и това ще се случи ", безапелационна е Ели по тематиката.

Виж още: Това ли е първият коментар на Илиян след абсурда с изневярата? Джулката пък с метафизичен коментар 

Фит мацката показа също, че поддържа връзки с някои хора от Игрите, само че не с всички участници. В предаването влезнала с помощта на другар, който я убедил, че би трябвало да се опитва и несъмнено е бил прав, тъй като Ели бе едно от най-силните девойки в " Игри на волята ".

Изображение: https://www.instagram.com/ellyt0/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР