Елена от Ергенът“ се изложи жестоко Елена Сергова, както е името

...
Елена от Ергенът“ се изложи жестоко
Елена Сергова, както е името
Коментари Харесай

Удари дъното! Елена от „Ергенът“ стана просякиня

Елена от „ Ергенът “ се изложи грубо

Елена Сергова, както е името на момата от любовното шоу, удари дъното. В това са уверени фейсбукарите поради последната й изцепка.

Същата Елена дотегна и на почитателите и на самия „ ерген “ Евгени Генчев с безпределно сълзливите и сладникави пояснения в обич във втория сезон на продукцията. Тя защитаваше тезата в риалити формата, че дамата би трябвало „ да търчи след мъжа, който харесва “, а не противоположното.

Видяла, че съперницата й в шоуто моли за пари, Еленчето реши да й подражава. Но до момента в който Валерия Георгиева желае средства за морална идея, да избави приюта си за бездомни животни, Лена ги проси за себе си. Буквално!

Защото концепцията й била да има личен подкаст, който цели в бъдеще само популярност и доходи.Хората в мрежата обаче беснеят от нейната безгранична безочливост и се питат „ има ли разсъдък да постъпва по този метод “.

Наскоро Елена се изфука, че към този момент има мъж до себе си. Той бил млад, състоятелен и сръчен проектант. Ами като толкоз я обича и двамата държат един на различен,той не може ли да й услужи с нужните средства?!

„ Тази Елена е огромна манипулаторка. То думите й би трябвало да се подлагат на огромна дисекция. Защото съвсем нищо, което приказва, май не дава отговор на истината “, нахраниха я в мрежата.

 

 

Тагове: Елена от " Ергенът " Ергенът Елена Сергова подкаст Евгени Генчев Валерия Георгиева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР