Елена Гунчева погна момичето, което отиде с питон на бал

...
Елена Гунчева погна момичето, което отиде с питон на бал
Коментари Харесай

Елена Гунчева погна момичето, което отиде с питон на бал в Пловдив, мацката обаче не й остана длъжна

Елена Гунчева погна момичето, което отиде с питон на бал в Пловдив, мацката обаче не й остана длъжна. Това стана ясно от клипче, качено в обществената мрежа TikTok, видя Varna24.bg . Във видеото момичето, на име Дариела, споделя: 

" Аз не съм абитуриентка, най-хубавата ми другарка е, и аз отидох на бала й, с цел да се снимаме със змията. Отидохме за 20 минути, снимахме се и това беше. Искам да кажа, че роклята ми коства 100 лева, гримът и прическата - сама съм си ги правила, не съм отишла с финален модел Мерцедес, отидох пешком, носих си змията ", споделя Дариела. 

" Г-жа Гунчева, която очевидно е доста сполучлива юристка, политичка, национална представителка, не знам и аз към този момент каква е, още веднъж се изрича неподготвена. Този път обаче визира мен с моя фотография и " неповторим текст ", споделя още момичето. 

" Дресьорката на питони очевидно персонално се е засегнала. В клипче в Тик-Ток се изяснява обстойно и нашироко какъв брой й коствала роклята, за какво била отишла и така нататък Доста смешно. Явно персонално се е засегнала, само че пък цялостно благополучие няма. Искаше да бъде видяна, видяха я. Понякога се обезверявам от тъпотата на някои хорица ", отвръща на клипа на момичето Елена Гунчева в собствен пост в мрежата.

Публикуваме първия текст на Гунчева, поради който Дариела прави видеото без редакторска интервенция: 

ДЕН ЗА ИЗЛАГАЦИИ

Досега се пробвах да се въздържам, с цел да не нарушавам комфорта на празнуващите потресаващия факт, че са съумели да избутат образованието си до тапия за приблизително обучение. Но пък и аз съм човек, не е човешко да се въздържам чак толкоз.

Скъпи младежи, евентуално през днешния ден не го осъзнавате, само че абитуриентският бал не е центъра на живота. Дори не е и значим. Цената на екстеншъните, роклята и прическата Ви не интересува никого с изключение на нещастните Ви родители, заплатили следващите ви прищевки. Разгологъзените тоалети провокират единствено насмешка и разсъждения по какъв начин тъкмо ще се издържате след тоя популярен и паметен ден на завършването. Преди да отивате на бала си с трактор, рейс, мощен джип или лъскаво возило /обикновено взето назаем/, си отворете дипломата и си огледайте оценките. След това се вгледайте в главата си и си пребройте знанията. И в случай че можете да броите единствено до дванадесет, по-добре празнувайте по-смирено. Защото на следващия ден ви чака Бюрото по труда, щанда в магазина или подреждането на склада. И лъскавото рокле през днешния ден на следващия ден няма да прикрие обстоятелството, че сте функционално необразовани и обречени вечно на незначителност.

Искам да поздравя и тези зрелостници, които демонстрират жанр, класа и невзискателност. Най-скъпите рокли, уважаеми девойки, са без пайети и не демонстрират повече, в сравнение с е обичайно. Най-класните костюми, момчета, не наподобяват, все едно отивате на прайд, а не на бал. Класата и стила си личат отдалеко. А изгъзиците ви с облеклата /да, тъкмо това е думата/, впечатляват единствено тези, които като вас не осъзнават смисъла и смисъла на завършването на тази степен на обучение.

Потрошавате няколко месечни заплати на родителите си за една нощ. Без значение какво има в главите и в дипломата Ви. Не Ви укорявам. Животът на следващия ден ще Ви удари повече, в сравнение с си мислите. Утре стартира сложното. Утре ще разберете по какъв начин се изкарват парите за роклята и прическата. Тези, които имат познания и отлични оценки, ще продължат нагоре. Естествено, в случай че просто не отбият номера и да се запишат в 223-я университет в Горно Нанадолнище със компетентност " Мениджър на сладкарски услуги " или нещо сходно.

Порадвайте се през днешния ден. На това, което сте постигнали. Роклите на следващия ден ще ги приберете в дрешника, където да прашасват и повече няма да ги облечете. Прическата ще я развалите и единствено фотографията ще ви припомня какъв брой пари сте потрошили по главата си. Които пари могат да ви трябват да си платите наема да вземем за пример.

Поздравявам тези, които са учили старателно, които имат познания и знаят, че науката е слънце, което в душите грей.

А когато коври носят питони, с цел да се опитат да впечатлят близките и те да не виждат вакуума сред ушите им, картинката е по-скоро жалка, в сравнение с впечатляваща.....

Елена Гунчева-Гривова

Повече за целия скандал можете да видите във видеото.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР