Електроразпределение Юг (част от EVN България) беше домакин на ден

...
Електроразпределение Юг (част от EVN България) беше домакин на ден
Коментари Харесай

Електроразпределение Юг проведе ден на отворени врати

Електроразпределение Юг (част от EVN България) беше хазаин дневно на отворени порти, проведен взаимно с фондация “Център за сигурност и здраве при работа ” и със съдействието на Изпълнителна Агенция „ Главна ревизия по труда “ (ГИТ). Събитието се организира по отношение на Европейската седмица по здраве и сигурност при работа (22 – 26 октомври 2018 г.) и се състоя в гр. Стара Загора.

Електроразпределение Юг провежда деня мотив извоюваната от сдружението през февруари 2018 година национална премия по сигурност и здраве при работа за 2017 година, когато сдружението беше отличено с 1-во място в категория „ Големи компании “.

Участие в мероприятието взеха Костадин Величков, изпълнителен член на съвета на шефовете на „ Електроразпределение Юг “, Гочо Чемширов, зам.-председател на съвета на шефовете на „ Електроразпределение Юг “, госпожа Румяна Михайлова, изпълнителен шеф на ИА „ Главна ревизия по труда “, Владимир Глухов, ръководител на УС на фондация “Център за сигурност и здраве при работа ”, както и редица специалисти.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР