Електронният регистър за ваксиниране работи от днес, та пушек се

...
Електронният регистър за ваксиниране работи от днес, та пушек се
Коментари Харесай

Искате да се запишете за ваксина? Да, ама не

Електронният указател за имунизиране работи от през днешния ден, та дим се подвига. " АстраЗенека " е пусната още веднъж на бойното поле против КОВИД.

Всичко това добре, само че човек няма по какъв начин да се запише за имунизация на територията на София, сподели инспекция на кореспондент на " Марица ".

След почтително попълване, забележете, и отбелязване за имунизация с КАКВАТО И ДА Е ВАКСИНА, се стига до съдбовния избор на час.

Системата дава опция за избор от 26 март до 8 април, в това число. Дотук, добре. Следва избор на място. Репортерът ни опита безусловно всички по-големи лечебни заведения, плюс РЗИ-София, няколко ДКЦ-ата, две лаборатории, още 5-6 случайни медицински центъра.

На всеки пункт опитва безусловно всеки вероятен ден, в това число и почивните. Не и не! Навсякъде часовете бяха червени - т.е., заети.

За страдание системата не дава алтернатива да се търси по град, пък след това човек да си троши главата къде тъкмо ще върви да се имунизира.

Логично, звъннахме на дежурните телефони в РЗИ. Учтива служителка призна, че поради прекъсването и стартирането на АстраЗенека царува безпорядък. За системата обаче дава отговор Министерството, посочи тя.

Така че съвет - обърнете се към персоналния доктор или се заредете с самообладание. Има и трети вид.

Веднага пробвахме да запишем час в РЗИ-Враца. Хоп, системата ни даде свободни часове като първа опция за 29 март. Както се споделя - оферта, изключително в случай че имате път.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР