Електронният магазин Tomtop предлага 3-осов портативен стабилизатор за екшън камери

...
Електронният магазин Tomtop предлага 3-осов портативен стабилизатор за екшън камери
Коментари Харесай

Интернет магазинът Tomtop предлага гимбал на FeiyuTech при много изгодна цена

Електронният магазин Tomtop предлага 3-осов преносим стабилизатор за екшън камери при добра цена с огромна отстъпка.



Имате проблем със стабилността на видеоклиповете? Обичате да заснемате пътешествията си до красиви места? 3-осовият гимбал FeiyuTech WG2 е едно съвършено допълнение към екшън камерата, което дава опция за снимането на страхотни нормализирани клипове, където и да сте, по всяко време.

Универсално закрепване



Преди са се спрем по-подробно на този артикул, евентуално ще желаете да разберете, с кои устройства е съчетаем гимбалът. Това са екшън камерите GoPro Hero 5/4, Session, Yi 4K, SJCAM, EKEN, APEMAN, AKASO и други мобилни устройства с сходни размери. Необходимо е закрепване на камерата в гимбъла и нейното ръчно балансиране.

Добавки и усъвършенствания



FeiyuTech даде името WG2 на нови гимбал, тъй като това е идващият модел на стабилизатора Wearable Gimbal. Новата версия е съобразена с предложенията и забележките на потребителите, като новата версия е доста по-добра от предходната. Това е първият водоустойчив гимбал на FeiyuTech, който в композиция с херметичната екшън камера GoPro Hero 5, дава опция за снимане на клипове на дълбочина до 1 метър.

Тегло, размери, батерия



WG2 е изработен по подобен метод, че камерата се вгражда в него. Той няма ръкохватка и е доста по-лек спрямо другите сходни устройства. Гимбалът тежи единствено 265 грама и е доста стилен. Батерията е с дребни размери и потенциал 1500 mAh, осигуряваща 2,5 часа самостоятелна работа. Използват се специфични безчеткови електродвигатели с висок въртящ миг, осигуряващи висока мощ при ниска консумация на сила. Благодарение на дребния потенциал, зареждането става доста бързо и е комфортно потреблението на външни акумулаторни акумулатори.



Характеристики на гимбала Feiyu Tech WG2
ВодоустойчивФабрично сложени предварителни маркери за балансиране на другите известни камериРъчно закрепване на камерите GoPro Hero4, Hero5 и Session, без потреблението на каквито и да са инструментиСпециални дълги винтове за безвреден и елементарен монтажЗавъртане по двете оси на 360° и по третата ос до 70°Time-lapse ефектФункция за автоматизирано завъртане и опция за задаване на траектория с начална и последна точка1/4-инчови отвори за статив на дъното и гърба, даващи опция за закрепване върху шлем, велосипед, скейтборд и другиBluetooth отдалечено (продава се отделно)Всички интервенции се правят с един бутонСветодиоден знак на режимитеМека защитна поставка за превозване
Не е належащо да сте специалист, с цел да употребявате гимбала. Отпред е подложен единствено един бутон, от който можете да го включите и изключите. Със същия бутон можете да превключвате сред трите съществени режима на работа: Пълен, Следвай и Заключено.

Цялостният режим дава цялостна независимост и камерата е нормализирана във всяка една посока, към която я насочите. В режим Следвай, едната ос е заключена и камерата се стабилизира при надолнище надолу и нагоре. В режим Заключено стабилизацията не работи и камерата е закрепена.



Гимбалът е една чудесна облага за всеки, който има екшън камера на GoPro или друго сходно устройство. Стабилизацията работи фантастично и дава опция за запис на доста постоянни клипове. Допълнителните функционалности са занимателни за експериментиране и потребни за потребление. FewyTech GW2 разполага с най-съвременен програмен продукт, който постоянно се обновява. Гимбалът е скъп и няма да ви разочарова.

Гимбал-стабилизаторът Feiyu Tech WG2 може да бъде закупен отсам
Код на електронния ваучър за $35 отстъпка YD4787
Крайна цена: $163,77

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР