Електрическият седан Lucid Air беше забелязан в завода на Ford

...
Електрическият седан Lucid Air беше забелязан в завода на Ford
Коментари Харесай

Загубен или...? Екземпляр от Lucid Air е забелязан в завода на Ford

Електрическият седан Lucid Air беше видян в завода на Ford в американския град Диърборн. Чудим се - в действителност ли Ford е решил да приготви същински съперник на скъпия, премиум круизър от Lucid?

Снимките, направени от фотошпиони, са без никакво изложение, тъй че всичко може да е изцяло друго от това, което наподобява на пръв взор. Вероятно притежателят на Lucid преди малко е паркирал чисто новата си електрическа кола на работното си място - само че вероятността е дребна.

Най-вероятно огромният интерес на Ford към Lucid Air загатва за вероятната поява на сходен първокласен седан от " Синия овал ". Възможно е под марката Lincoln, под която Ford създава своите премиум коли. И в случай че вземем поради, че снимата версия е на електрическия автомобил Air с най-голяма батерия, мъчно е да не предположим, че упоритостите на Ford са да опита да победи съперника във връзка с самостоятелен пробег!

`Загубен

Поглеждайки по-детайлно фотосите се вижда, че това е версията Dream Edition, характеризираща се с максимален пробег измежду електрическите автомобили. това проличава от обстоятелството,че вместо общоприетите 20-цолови колела, колата е оборудвана с 19-ки. Именно с такива колела бе реализиран пробег от повече от 800 километра без презареждане! Може би Ford е купил автомобил от първите партиди, които бяха разпродадени в eBay, с цел да копира технологии за бъдещите си модели?

Има и още нещо, което ни кара да мислим, че Ford желае да копира Lucid Air. Наскоро Lincoln сподели, че е покрай произвеждане седана Zephyr, като това стана на автомобилното ревю в Шанхай 2021. Вярно е, че от компанията обявиха, че тази кола сякаш би трябвало да е предопределена единствено за пазарите в Китай и да се трансформира в локален ексклузив, който няма да напусне границите на Поднебесната империя. Все още обаче от Ford не споделят нито дума за неговия електрически тракт, което допуска вероятно основаване на електромобил въз основата на концепцията Zephyr. И то освен за Китай.

И още нещо. Припомняме, по-рано стана известно за допустима метаморфоза на Ford, при която компанията може да сътвори дъщерно сдружение, отговорно за производството на електрически транспортни средства. Дъг Фийлд, някогашен инженер на Tesla и Apple, който мина във Ford предходната година, наподобява дава отговор за този проект за преструктуриране.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР