Електрическите превозни средства се таксуват като предоставящи по-щадяща земя опция

...
Електрическите превозни средства се таксуват като предоставящи по-щадяща земя опция
Коментари Харесай

Електромобилите не винаги постигат своя пробег. Ето най-добрите и най-лошите резултати на Consumer Reports.

Електрическите транспортни средства се таксуват като предоставящи по-щадяща земя алтернатива за шофиране. Но не всички електрически автомобили са основани идентични, като ново изследване на Consumer Reports открива, че към половината не доближават пробега им, съгласно оценката на Агенцията за запазване на околната среда.

Това е евентуален проблем за притежателите на електрически автомобили на дълги дистанции пътувания, които биха могли да се окажат изтощени по-рано, в сравнение с са очаквали. Гамите на транспортните средства се популяризират в стикери на прозорците, които споделят какъв брой надалеч ще изминат при цялостно зареждане и се управляват от EPA.

Намирането на надеждни станции за зареждане може да бъде предизвикателство за притежателите на електрически автомобили, когато са надалеч от у дома и на непозната територия, сподели Алекс Книжек, управител на автомобилни проби и прозрения в Consumer Reports, пред CBS MoneyWatch. Потребителската организация тества 22 от най-популярните електрически автомобили за броя на благите, които могат да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР