Електрическа тротинетка избухна в жилището на музиканта от Ку-Ку Бенд

...
Електрическа тротинетка избухна в жилището на музиканта от Ку-Ку Бенд
Коментари Харесай

Шокиращ инцидент: Тротинетка избухна в жилището на музикант от Ку-Ку Бенд

Електрическа тротинетка избухна в жилището на музиканта от " Ку-Ку Бенд " Цветан Недялков. За благополучие няма потърпевши.

Експлозията е била мощна, провокирала е пожар, изпочупени са и прозорците на жилището.

Синът на Недялков е излязъл минути преди случая. Взривила се е литиево-йонната батерия на тротинетката.

В жилището на известния китарист от " Ку-Ку Бенд " Цветан Недялков се случва случай при зареждане на батерията на електрическа тротинетка. Нанесени са вреди както на жилището, на балкона. Дограмата е безусловно е изхвърчала напред и е по тротоара и по улицата.

Около 10 ч. тази заран в жилището на китариста Цветан Недялков избухва пожар. Причината литиево-йонната батерия на тротинетка, която той купил на сина си се възпламенява минути откакто е включена да се зарежда.

Взривът е избил стъклата и дограмата на двата балкона на жилището и е предизвикал пожар. След огледа самият Недялков удостовери, че няма потърпевши.

" Всичко е наред. Живи сме, здрави сме, не е в нас повода, просто да внимавате с електрически тротинетки, като си купуват хората в действителност да внимават, тъй като се оказва, че е нещо доста рисково ", съобщи Цветан Недялков.

Българска национална телевизия: Колко са вредите?

Цветан Недялков: Не желая да разясня. Добре съм.

Българска национална телевизия: Вашият наследник?

Цветан Недялков: И той е добре.

Много ненадеждни тротинетки от Китай се оферират на българския пазар, изясняват специалисти по пътна сигурност.

" Трябва да сме доста деликатни по какъв начин зареждаме тези устройства, по какъв начин ги експлоатираме, къде ги съхраняваме, по какъв начин ги съхраняваме. Не предлагаме закупуването на китайски устройства, които нямат съдебна експертиза маркировка. За множеството артикули, изключително в областта на електрониката, Европейският съюз има сложено условие те да са с съдебна експертиза маркировка. Имайте поради, че в това число по нашите пътища си разрешават да слагат пътни знаци с изменящи се известия, електронни пътни знаци от Китай, които нямат някакви документи, които са извънредно рискови и ненадеждни ", съобщи Диана Русинова, специалист по пътна сигурност.

За малко живеещите в блока са евакуирани, до момента в който протича огледът на произшествието.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР