Елън Дедженерис каза, че се чувства предадена от хората, които

...
Елън Дедженерис каза, че се чувства предадена от хората, които
Коментари Харесай

Елън Дедженерис слага край на дългогодишното си шоу

Елън Дедженерис сподели, че се усеща предадена от хората, които са споделили отрицатели истории за нея, съобщи „ OK! Magazine “.

Елън бе наречена  “най-жестокият човек ”. Водещата съобщи, че желае да се отдръпна от телевизионното си предаване „ Шоуто на Елън Дедженерис “, поради неприятни реакции, с които се сблъсква през последните месеци.
Източник съобщи, че Елън счита, че е „ привилегия “ да се работи с нея и е ядосана на чиновниците си, както и на необятната общност, че я упрекват в сходно държание. " Тя знае, че от време на време може да бъде сложна ", продължава източникът, " само че счита, че работи интензивно и е извънредно изобретателна и че е привилегия да работиш за нея и да бъдеш към нея. "
62 годишната водеща е хазаин на шоуто от 17 години. „ Истината е, че тя знаеше какво се случва, това е нейното шоу “, настояват осведомени.
Елън се извини на служителите си в имейл, откакто следствие разкри „ дефекти “ в „ ежедневното ръководство на шоуто “. В имейл до своя персонал Елън декларира, че е „ подсигурява, че това няма да се повтори “.
„ Всички би трябвало да сме по-внимателни по отношение на метода, по който нашите думи и дейности въздействат на другите и се веселя, че проблемите на нашето шоу доближиха до мен “, прибавя тя.
Бивши служители на водещата я обвиниха в тормоз и ужасни условия на труд. Споделят, че са уволнявани по аргументи като отпуск заради гибел на родственик или неприсъствие на работа заради болест.
 Също по този начин се споделя, че продуцентите не държали на своя екип, тъй като били уверени, че когато и да е могат пъкъл си намерят личен състав, защото шоуто е доста известно. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР