"El amor en los tiempos del cólera" - така звучи

...
"El amor en los tiempos del cólera" - така звучи
Коментари Харесай

"Любов по време на... коронавирус": Хиляди се венчаха с предпазни маски на масова сватба СНИМКИ

"El amor en los tiempos del cólera " - по този начин звучи името на романа на Габриел Гарсия Маркес от далечната 1985.г, когато "Любов по време на холера " е оповестен за първи път. Основната тематика в този разказ е любовта.

В него се споделя за мъж, който в никакъв случай не губи вяра и в продължение на повече от 50 години чака да се събере с първата си обич, преминавайки през най-различни инциденти и трудности.





На фона на разпространяващия се ковид, очевидно корейците също са подготвени да преминат през всичко, с цел да засвидетелстват любовта към половинката си публично. Хиляди двойки се венчаха на всеобща женитба в Южна Корея.

Церемонията се организира в Cheongshim Peace World Center в град, намиращ се покрай столицата Сеул, макар възходящите опасения за разпространяването на ковид.

В Южна Корея са доказани 24 случая на рисковия вирус. Повече от присъстващите на церемонията носиха маски, до момента в който други я сметнаха за ненужна. Организаторите прозорливо бяха подготвили повече от 30 хиляди маски за всички искащи.

На събитието клетва си дадоха повече от 6 000 души от 60 страни. Такива всеобщи събития се организират в Корея от 1960 година.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР