Екстремистите от Градския съвет се готвят да преодолеят ветото на

...
Екстремистите от Градския съвет се готвят да преодолеят ветото на
Коментари Харесай

Членовете на Съвета на Ню Йорк трябва да видят светлината върху най-новата лудост срещу ченгетата и да подкрепят ветото на Адамс

Екстремистите от Градския съвет се готвят да преодолеят ветото на кмета Адамс върху последния им ход за ограничение на полицията и поощряване на престъпността - т.е. Сметка за какъв брой прекъсвания.

Ако Hizzoner не може да събере задоволително членове на съвета, с цел да поддържа ветото му, пригответе се да видите по-малко ченгета по улиците, дружно с още един внезапен спад в морала на полицията и по-бързо бягство на ветерани служители на реда — и доста по-малко социална сигурност.

Законодателството ще погребе ченгетата под планини от документи, принуждавайки ги да записват всяко взаимоотношение с граждански, без значение какъв брой е малко, светско или несъществено.

Дайте напътствие за отвън града? Влезте.

Попитайте хората за някой, който е паднал, с цел да окажете по-добра помощ? Всеки „ интервюиран “ ще изисква цялостен формуляр.

Чиста полуда: Служителите ще би трябвало да записват размери от данни всякога, когато взаимодействат с някого – расата, възрастта и пола на лицето, какво е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР