Екссъпругата на Благой Георгиев, чието съвместно съжителство продължи по-малко от

...
Екссъпругата на Благой Георгиев, чието съвместно съжителство продължи по-малко от
Коментари Харесай

Бившата жена на Благой Георгиев има верига магазини

Екссъпругата на Благой Георгиев, чието взаимно общуване продължи по-малко от година – Полина Спасова, е бизнес дама, вещо ръководеща финансите си. тя има верига магазини за бебешки облекла и детски артикули, разрастваща се сносно и реализираща зашеметяващи обороти, достигащи до няколко милиона лв. годишно. 

 

В началото на месеца Полина е отворила следващия бутик от веригата си и към днешна дата има 5 магазина, три от които в София и по един в Пловдив и Велинград. Освен това предлага бебешките артикули и в интернет уебсайт.

 

Полина сортира сама стоката, което постанова ежемесечното й пътешестване до Турция, откъдето договаря главните продукти. Друга част от стоката й пък идва от Италия. Тъй като е заложила на по-достъпни неща, само че в същото време качествени, нещата се харесват и от децата и от родителите им.

Бизнесът стартирал преди няколко години като първоначално бил движен от майка й. Впоследствие Полина поема нещата в свои ръце и към днешна дата за нея работят 20 души.

 

Твърди, че след развода си с Джизъса се усеща доста по-добре и признава, че е избързала със сватбата. Към днешна дата въобще не поддържа връзка с Благой. Мълвата носи, че младата дама, която е наследница на хотелиер от Велинград, има нова връзка, само че този път не бърза да обявява връзките си.

Инфо: Уикенд

Тагове: Полина Спасова благой георгиев Благо Джизъса бизнес верига магазини
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР