Екссъпругът на Памела Андерсън – барабанистът на Мотли Крю“ Томи

...
Екссъпругът на Памела Андерсън – барабанистът на Мотли Крю“ Томи
Коментари Харесай

Бившият на Памела Андерсън удари дъното

Екссъпругът на Памела Андерсън – барабанистът на „ Мотли Крю “ Томи Лий зарадва почитателите си в обществената мрежа. 

Той направи това като пусна фотос, на който мъжкото му достолепие се вижда в целия му искра, освен това в полуеректирало положение. Очевидно мачото е решил да продължи в същия дух, откакто неотдавна продължи интимната серия, показвайки задните си елементи. 

По всичко проличава, че някогашният на Памела Андерсън го е закъсал крепко за пари. Феновете му си дадоха ясна сметка, че по този метод популяризира профила си в уеб страницата за възрастни. Припомняме, че напълно неотдавна във въпросния уебсайт се записва и фолк иконата ни Андреа. За разлика от тези на Томи Лий, фотосите на задницата на Андреа са минали през здрав фотошоп.

Това надалеч не е първата сходна изцепка на рокаджията. По-паметливите евентуално си спомнят, че двамата с Памела Андерсън сътвориха един от първите сек*скандали с домашно клипче за възрастни. Касетата с креватните им подвизи пък обиколи целия свят.

Както ви информирахме неотдавна грандиозния сек*скандал с присъединяване на Ким Кардашиян и някогашния й Уили Норууд бе жарък още веднъж. 
Клипът стана обект на величествен правосъден развой.

Някогашният съкровен другар на едродупестата брюнетка, по-известен като рапърът Рей Джей, е по-прочут със се*с маратона с нея, в сравнение с с музикалната си кариера.
Въпросният маратон се случил през 2002 година на празненствата във връзка 22-я й рожден ден в Кабо Сан Лукас.
Източник: Уикенд 
 





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР