Експертно мнение от секс тигрица. Дакота Джонсън казва, че не

...
Експертно мнение от секс тигрица. Дакота Джонсън казва, че не
Коментари Харесай

Дакота Джонсън: Вибраторът не е играчка, а партньор

Експертно мнение от секс тигрица. Дакота Джонсън споделя, че не трябва да назоваваме вибраторите секс играчки. Според актрисата, която стана известна с присъединяване си в еротичната трилогия „ Петдесет нюанса сиво “, повече от 50 % от дамите употребяват вибратор, само че този факт постоянно е прикриван от позор.

Сега компанията за полов уелнес Maude, подкрепена от Дакота Джонсън, упорства за нуждата вибраторите да не бъдат наричани повече „ играчки “ или секс атрибути.

„ Твърде дълго половото здраве се продаваше неприятно и свръхагресивно “, споделя дъщерята на Дон Джонсън пред списание InStyle, промотирайки акцията на марката „ Това не е играчка “. Идеята е в този момент да се насърчат повече дами да разгласяват фотоси на техните вибратори в обществените мрежи.

„ Използването на стар език за половите артикули ги омаловажава “, изяснява Дакота.
„ Ако наричате вибраторите „ играчки “ вие омаловажавате тяхната съществена изгода – да се обезпечи стимулация, която усъвършенства половото здраве и възприятието за благоденствие “, споделя основателката на Maude – Ева Гойкочеа в изказването си за Yahoo Life. И прибавя: „ По този метод потребностите за задоволство на хората постоянно са подценявани. Освен това стигмите се резервират. “

Според доста източници историята на вибратора датира още от викторианската ера, когато лекарите са третирали женската тревога и меланхолия (известна тогава като „ нервност “) с генитална стимулация посредством вибрационни устройства. Все отново през 2018 година двама историци обявиха, че няма доказателства, че това е била широко-популярна процедура.

Дакота, в съдействие с въпросната компания, желае хората да одобряват половото здраве по-сериозно. „ Нашето мнение е, че продуктите за секс са съществени и оказват помощ на човек да има здравословен полов живот. Ако наричате тези устройства „ играчки “, вие един тип казвате, че те не са чак толкоз нужни и че удоволствието на дамите е второстепенно “, споделя Гойкочеа.

Изследванията върху женския оргазъм могат да поддържат този мотив: Според Института Кинси, знаменит проучвателен център за човешка половост, ситуиран в Университета в Индиана, „ Жените са доста по-склонни да стигнат съвсем постоянно до оргазъм, когато са сами, в сравнение с с сътрудник. “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР