Експертите твърдят, че топлата вода с морска сол, изпита на

...
Експертите твърдят, че топлата вода с морска сол, изпита на
Коментари Харесай

Защо да пием солена вода?

Експертите настояват, че топлата вода с морска сол, изпита на празен корем, в продължение на 7 дни, е в положение да възвърне всяка клетка на тялото. В края на краищата водата е източник на живот и това е безусловно естествено за тялото. Укрепване на костите, нормализиране равнищата на кръвната захар, ускорение обмяната на веществата, възстановяване на имунната система – това е единствено част от преимуществата на физиологичния разтвор.

Прочистване със солена вода

В една чаена чаша гореща вода разтворете равна чаена лъжичка морска сол. Чаената чаша е належащо да е задоволително огромна, тъй че да побере към 500 мл. вода. Ако солта ви се стори повече, в сравнение с може да понесете, разредете с вода, тъй че да се получи прелестен за пиянство разтвор. Водата би трябвало да е гореща, а не топла. Това е належащо, с цел да може да се разтвори морската сол. Пийте солена вода в продължение на 7 дни, заран на празен корем. След това си вземете отмора за една седмица, след което тази процедура може да продължи още веднъж. Важно: солената вода е противопоказна при тези, които страдат от някакви аномалии и болести на бъбреците.

Полезните свойства на " морската " вода

1. Водата с морска сол – склад на значими минерали за тялото ни. Химиците са разпознати повече от 80 детайла. Не спазвайте безсолна диета, в случай че желаете да органите и системите в тялото да действат обикновено.

2. Солта работи като натурален антибиотик за червата. Водата със сол форсира процеса на храносмилането.

3. Солената вода оказва помощ за попречване на остеопороза и чупливи кости.

4. Помага да се поддържа обикновено равнището на течности в организма. Дори и медицинския физиологичен разтвор, който избавя животи в лечебните заведения, в действителност е солена вода.

5. Поради богатото наличие на значими минерали, които са с удобно деяние за нервната система, постоянното пиянство на солена вода ще помогне за нормализиране на прочувственото положение и попречване на безсънието. Солта поддържа равнището на серотонин и мелатонин и главните антидепресанти, създавани от организма.

6. Солената вода способства за втечняване на слузта в белите дробове и синусите при настинки и грип. Освен това е чудесно отхрачващо средство.

7. Една чаша вода със сол възвръща цвета на кожата и прави тена пресен и еднакъв.

Вероятно някои от вас ще се сетят, че назовават солта „ бяла гибел “. Със сигурност ще има мнения от рода на: „ солта задържа течностите в тялото “, „ ще се подуем, ще сме задачите в отоци “. В отбрана на написаното нагоре ще напомним, че няма отрова, а има доза. И също така – солената вода е електролит. Електролитният дисбаланс нанася доста вреди на здравето. Електролитите извършват доста значими функционалности в тялото. Мускулите и невроните имат потребност от електролити. За съкращението на мускулите е необходим калий и натрий. Ако ги няма тях ще е налице мускулна уязвимост и крампи. Няма да вдигнете кръвно от солената вода и няма да си съсипете бъбреците, тъй като соленият разтвор, който се получава от половинка вода и лъжичка морска сол, е потребно слаб. Голяма част от рецептите, които са на билкова и натурална основа, се съблюдават три месеца. За това време няма по какъв начин да навредите на здравето си със солената вода. А и никой не споделя, че е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пиете солена вода. Това е профилактика, предварителна защита, а публикацията е просто предложение, с задоволително информация да укрепи общата просвета, в случай че не имунната система… Всички тези преимущества са годни във връзка с водата с морска сол. Природата още веднъж ни дава късмет да се погрижим за здравето си, ползвайки нейните богатства.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР