Експертите твърдят, че плочките се правят в кухнята, а не

...
Експертите твърдят, че плочките се правят в кухнята, а не
Коментари Харесай

3-те най-лоши храни за мазнините по корема

Експертите настояват, че плочките се вършат в кухнята, а не в залата. Така че подбирането на храната и навлизането в калориен недостиг са методът да имате плосък стомах. Разбира се, спортът е безусловно наложителен, само че е доста значимо и по какъв начин се храните. Консумирането на избрани храни и питиета не ви разрешава да имате плосък стомах. Ето кои са 3-те най-лоши храни:

1. Захар

 3-те най-лоши храни за мазнините по корема Pop Sugar Photography

Това може и да не ви хареса, само че в случай че желаете да се отървете от мазнините по корема, първо би трябвало да се откажете от захарта. И то във всичките й форми- питиета и храни. Храните, които съдържат захар са свързани с нарасналото произвеждане на кортизол, " стресовия хормон ". Този хормон взе участие в метаболизма и е обвързван с нараснала висцерална мастна тъкан - известна като коремна лой. Не слагайте захар в кафето си. Вместо това добавяйте канела.

2. Рафинирани зърна

 3-те най-лоши храни за мазнините по корема Pop Sugar Photography

Изследванията демонстрират, че яденето на рафинирани зърна (бял самун и печени артикули, бял ориз, бяла паста и т.н.) усилва коремните мазнини. Този резултат може частично да се дължи на високия гликемичен показател, който задейства освобождението на остатък от инсулин, което е обвързвано с повишение на тежестта.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР