Експертите споделиха съвети как хората с деменция могат да получат

...
Експертите споделиха съвети как хората с деменция могат да получат
Коментари Харесай

Експерти обясняват как хората с деменция могат да получат Синя значка за паркиране за хора с увреждания

Експертите споделиха препоръки по какъв начин хората с деменция могат да получат Синя значка за паркиране - основен инструмент, който може доста да усъвършенства качеството им на живот.

Деменцията, инвалидизиращо положение, постоянно визира съществено подвижността на индивида. Страдащите от болестта могат да станат дезориентирани, което усилва риска от рухване. Техните забавени реакции биха могли да съставляват заплаха за себе си и за другите участници в придвижването и може към този момент да не разпознават пътните знаци.

Важно е да се означи, че водач, пренасящ лице с увреждания, има право да употребява места за паркиране за хора с увреждания, при изискване че синята значка е ясно показана. Обществото на Алцхаймер е съставило изчерпателно управление, с цел да помогне на хората да схванат по какъв начин хората с деменция могат да си обезпечат Синя значка. Това включва потребни препоръки за подаване на сполучлива кандидатура и детайлности за критериите за допустимост, оповестява Gloucestershire Live.

Защо хор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР