Експерти: “Следва Зомби апокалипсис!“. Когато фантастиката се сбъдне …Измина повече

...
Експерти: “Следва Зомби апокалипсис!“. Когато фантастиката се сбъдне …Измина повече
Коментари Харесай

Експерти: “Следва Зомби апокалипсис!“. Когато фантастиката се сбъдне …

Експерти: “Следва Зомби апокалипсис! “. Когато фантастиката се сбъдне …Измина повече от година, откогато човечеството научи най-важния урок, че обществото е изцяло импровизирано дълго време да устои на вирусите.Експерти сигнализират, че след актуалната международна рецесия ще се появи нова, а точно редактиран геном на патоген, който ще трансформира хората в зомбита.Последните достижения в редактирането на гени допускат, че биотерористите могат да основават вируси, които да трансформират държанието. Намесата в РНК и смяната на генома не е фикция.Една от задачите на протичащото се сега по света е установяването на Нов международен ред и наднационално държавно управление.
За това написа Жак Атали, френски икономист, член на Билдербергския клуб, първият началник на Европейската банка за възобновяване и развиване, и един от идеолозите на глобализма, десетилетие преди да бъде пуснат настоящият вирус.Най-очевидният образец за „ зомбиране “ е бяс, който може да аргументи експанзия и халюцинации, а когато се появят тези признаци, съвсем постоянно краят е съдбовен.

 zombies4 - Експерти: “Следва Зомби апокалипсис! “. Когато фантастиката се сбъдне …
Съвсем обикновен образец – новооткрит тип оса, снасяйки яйца върху корема на избран тип паяк (Anelosimus eximius), е способна да ги трансформира в „ зомбита “. Ларвите се прикрепват към паяка, хранейки се с него, до момента в който той, в миналото обществено животно, напуща колонията и се приготвя да почине самичък.Други образци за зомбиране в природата са Африканската сънна болест (африканска трипанозомоза), съдбовно неврологично заболяване, породено от инсекти, които придвижват паразитни едноклетъчни организми. Друг образец – гъбата Ophiocordyceps unateralis, която трансформира държанието на мравките дърводелци (Camponotus), преди да ги убие и да поникне от главите им.Миналата година Нобеловата премия за химия е присъдена на французойката Еманюел Шарпантие и американката Дженифър Дудна за създаването на способ за редактиране на геноми.Според Нобеловия комитет основаната технология CRISPR-Cas9 към този момент се употребява за лекуване на пациенти с рак, при лекуване на генетични болести, като сърповидно-клетъчна анемия, бета-таласемия (β-таласемия) и други.Неофициално е известно, че „ генетичната ножица “ е способна да трансформира патогените, правейки ги по-преносими или смъртоносни. Освен това, биотерористите могат да трансфорат безопасен бацил в нападателен вирус. Тази техника може да трансформира вируса, да го направи рисков за повече типове, в сравнение с заразява сега, или да го направи резистентен на антибиотици и антивирусни медикаменти.Все още е въпрос на доктрина, най-малко публично, дали CRISPR може да се употребява за заразяване на хората по метод, който ги кара да наподобяват като зомбита и защото биотехнологиите се усъвършенстват, рискът от биотероризъм се усилва.Четете още: Да бъдеш плебей в Матрицата: истината за нашия животНе е изненадващо, че през 2018 година шефът на Националното разузнаване на Съединени американски щати Джеймс Клапър назова редактирането на гени „ всеобщо заличаване и разпространяване на оръжия “.През същата година, държавното управление на Съединени американски щати пусна първата си тактика за биосигурност, включваща голям брой държавни ведомства. Планът обгръща освен преднамерените закани от биотероризъм, само че и „ естествени огнища и инфекциозни болести, които инцидентно се изплъзват от лабораториите “.Стратегическото командване на Министерството на защитата на Съединени американски щати пусна Програма за образование, наречена CONOP 8888, която симулира обстановка на Зомби апокалипсис.

 zombie 2 - Експерти: “Следва Зомби апокалипсис! “. Когато фантастиката се сбъдне …
Международните правни конвенции за биологични и химични отрови строго не разрешават на страните да получават или съхраняват биологични оръжия. Вярно е, че има подозрение до каква степен те подхождат на новите подходи. Технологиите за редактиране на гени като CRISPR стават все по-евтини и по-лесни за работа.В идеалния случай характерните разпореждания на тези интернационалните принадлежности следва да бъдат преразгледани и приспособени към изменящите се условия. Това може да включва мораториум върху опити с редактиране на гени като биологично оръжие или разрешаване на опити само в интерес на човешкото здраве.През юни 2021 година, експертна комисия на СЗО разгласява два отчета, предоставящи насоки за това по какъв начин може да се ръководи редактирането на човешкия геном на уместно институционално, национално и световно равнище. Включително, че етичните комисии преглеждат клиничните изпитвания и утвържденията в тази област.Проблемът е, че това са единствено насоки без силата на закона. СЗО не е в положение да контролира редактирането на генома в обособени страни. По този метод обособените страни са задължени да ползват тези рекомендации във връзка с националното си законодателство. Друг проблем е, че насоките не преглеждат въпросите за сигурността и ефикасността.Скептиците ще се изсмеят, че това е следващата тайна доктрина. Но, дано не не помнят, че доста от тези теории се оказаха истини.Два явни обстоятелството: биотероризъм съществува и то не от през вчерашния ден, и военните действително се приготвят за дейности при Зомби апокалипсис.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР