Експерти от Световната здравна организация (СЗО) са пристигнали в Ухан

...
Експерти от Световната здравна организация (СЗО) са пристигнали в Ухан
Коментари Харесай

Експерти от СЗО вече са в Ухан в търсене на произхода на коронавируса

Експерти от Световната здравна организация (СЗО) са пристигнали в Ухан, с цел да открият произхода на ковид. Кадрите от кацането на самолета бяха излъчени онлайн от Китайската централна телевизия, оповестява БГНЕС.
Според Flightradar24, основан в Сингапур аероплан Scoot е кацнал на интернационалното летище Ухан в 11:05 ч. /местно време/.
 Китай разгласи по кое време почва следствието със СЗО от кое място пристигна ковид Китай разгласи по кое време почва следствието със СЗО от кое място пристигна ковид
Делегация от специалисти на Световната здравна организация (СЗО) ще дойде в Китай на 14 януари, с цел да проверява аргументите за появяването н...
Както китайските управляващи оповестиха по-рано, според настоящите в страната правила, специалистите би трябвало да преминат през 14-дневна карантина, като по това време ще се съветват с китайски експерти посредством видеокомуникация.
На брифинг в Женева на 5 януари ръководителят на СЗО Тедрос Аданом Гебрейсус изрази отчаяние, че китайските управляващи са забавили въпроса за разрешаването на идването на интернационална научна група от специалисти. Както тогавашният представител на китайското външно министерство Хуа Чунинг изясни в Пекин, това закъснение се дължи на " спецификата на формалните процедури при пандемия ". В делегацията вземат участие експерти от Русия, Австралия, Дания, Германия, Кения, Япония, Холандия, Катар, Судан, Англия, Съединени американски щати и Виетнам, както и техни сътрудници от Китай.
По-рано СЗО неведнъж съобщи, че търсенето на източника на първата коронавирусна зараза би трябвало да стартира от китайския град Ухан. Миналото лято двама специалисти посетиха КНР, с цел да приготвят главната задача. Резултатът от това пътешестване беше създаването от експертите на организацията и Китай на документ " за научните проучвания и програмата за активност на интернационална група, водена от СЗО ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР